Wie zijn MoD

MoD De Bandleden

Ben - Zang
Na een aantal jaren zangles en veel zangplezier met enkele vrienden, kreeg ik in 2009 samen met Hans de Bassert het idee om een band op te richten. Zo is, met enkele andere muzikanten, Route 55 geboren. Na enkele wisselingen in de bezetting is de huidige formatie MoD ontstaan. Voor mij is vooral de muziek uit de jaren ‘60 en ‘70 favoriet.
Walter - Bas
Walter brengt een jarenlange ervaring mee naar MoD en zorgt voor een soepele en stabiele basis.
 
 
Sjacco - Drums
Al bijna 40 jaar slagwerker. Voornamelijk in de jazz, blues en rock. Maar er blijft natuurlijk altijd wat te leren ...toch :) Geniet van de beat en mijn medemuzikanten.

 

 

 

 

 

 

 

Koos - Gitaar
Muziekliefhebber, dus Beatles-fan :). Stones, Who en Kinks echter ook hoog in het vaandel, zij het op gepaste afstand. Daarnaast nog talloze andere acts die prima te verteren zijn, al hou ik lang niet van alles. Al ruim 45 jaar zoekende op de gitaar, klassiek, pop, rock, van alles wat en dat houdt me lekker bezig.
Anneke - Zang
Ik hou van veel muziekstijlen en het zingen zat er op jonge leeftijd al in. Muziek maken is vooral leuk en muziek is voor alle stemmingen maar het maakt mij vooral blij, een dag niet gezongen is een dag niet geleefd!
Ed - Gitaar/Toetsen
Oorspronkelijk bij de band gekomen om Jelle te vervangen op gitaar tijdens een lange vakantie. Daarna blijven hangen en de toetsen erbij ter hand genomen. Houdt van veel soorten muziek. Meer van Beatles dan van de Stones ;-).
André - Geluid
Heeft ruim 30 jaar ervaring met het uitversterken van zangkoren, relie-popbandjes en solo-optredens. Sinds een jaar de vaste geluidsman voor de band MoD. Is fan van Dire Straits en rock en pop van de jaren 60/80.